top of page

ERP IT Business Consultant - @SCALES Kbh. eller Aarhus

Listing Type

Graduate Program

Date Posted

Tuesday, April 23, 2024

Location

København, Aarhus

SCALES

Graduate Program for IT Business Consultants indenfor ERP - Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations

Hos SCALES A/San NNIT Group Company

Programstart: 1. oktober 2024 | Ansøgningsfrist: 11. august 2024 | Kontortilknytning: Søborg eller Århus


Kickstart din karriere som IT Business Consultant indenfor ERP! Slut dig til en af de mest attraktive Microsoft Dynamics 365 F&O-partnere i Danmark og få mulighed for at styrke dine kompetencer, så du kan spille en nøglerolle i implementering af komplekse forretningskritiske ERP-systemer hos store og globale virksomhedskunder.

Med SCALES' graduate-program for funktionelle ERP-konsulenter vil SCALES opbygge og accelerere dine konsulentfærdigheder gennem et dynamisk program baseret på formel træning, brancheanerkendte certificeringer, hands-on træning i kundeprojekter, skræddersyet mentoring, buddy-program og samarbejde med engagerede kolleger.


Om SCALES A/S

SCALES er en af de mest anerkendte Microsoft Dynamics 365 F&O-partnere! Vores kunder omfatter nogle af de største og førende multinationale virksomheder med base i Danmark. Vi er i konstant vækst og beskæftiger i øjeblikket mere end 180 af de dygtigste Dynamics-konsulenter på fire forskellige lokationer i Danmark.

SCALES’ succes er baseret på en engageret, ærlig og effektiv tilgang til vores mission om at levere de bedste ERP-implementeringer for at understøtte og optimere forretningsprocesser og sikre maksimal værdi for vores kunder.


Hvad kan du forvente

Som SCALES-graduates vil i lære og udvikle jer sammen som hold, mens I bliver guidet gennem vores omfattende program for funktionelle konsulenter. Du vil gennem forløbet blive tilknyttet mindst ét kundeprojekt, og du vil opbygge og forbedre dine ERP-rådgivningskompetencer med fokus på dybdegående D365 F&O-applikationsviden, implementeringsmetode, digital transformation og forståelse for både ERP- og kundernes forretningsprocesser.

Du vil arbejde sammen med både en individuelt tildelt mentor og en buddy, mens du deltager i kundeimplementeringsprojekter. Her vil du deltage i fit/gap-analyser med kunden, løsningsdesign, test, superbrugertræning og andre implementeringsaktiviteter leveret via SCALES’ anerkendte metode.

Med dette graduate-program får du adgang til et stort, professionelt netværk og mulighed for at arbejde sammen med nogle af de dygtigste Microsoft Dynamics 365 F&O-konsulenter, projektledere og udviklere i branchen.


Graduate-programmets detaljer

 • Varighed: Ca. 12 måneder, efterfulgt af en individuel udviklingsplan

 • Du vil følge et hold af andre talentfulde kandidater gennem hele forløbet

 • Du vil modtage en formaliseret uddannelse af høj kvalitet i Microsoft Dynamics 365 F&O-funktionalitet og -processer med det formål at udvikle en dyb løsningsforståelse

 • Du vil højst sandsynligt specialisere dig i et funktionelt område indenfor finance, project, supply chain management og/eller integrationer

 • Du vil få omfattende træning i SCALES’ implementeringsmetode og den funktionelle konsulents rolle i de forskellige implementeringsfaser sammen med træning i værktøjer som Azure DevOps

 • Vi holder personlige udviklingssamtaler for at vurdere individuelle træningsbehov og behov for yderligere intern eller ekstern træning

 • Du vil arbejde tæt sammen med en dedikeret senior mentor, som vil vejlede, assistere og træne dig gennem programmet

 • Du bliver en del af et implementerende projektteam og kommer til at arbejde direkte sammen med kunden sammen med de erfarne kollegaer på teamet

 • Du vil blive tilknyttet en buddy fra et af vores tidligere graduate-programmer

 • Du får brancheanerkendte og værdifulde certificeringer


Din profil

Du er ved at færdiggøre eller har lige afsluttet din kandidatuddannelse inden for IT eller Business, og måske har du et par års erhvervserfaring.

Det er et krav, at du taler flydende dansk og bor i Danmark, og at du har gode mundtlige og skriftlige kommunikationsevner på BÅDE dansk OG engelsk.

Om dig:

 • Du er engageret og ivrig efter at lære

 • Du er en udadvendt person og finder det naturligt at engagere dig i og kommunikere med mennesker

 • Du har sans for detaljer og trives med at levere arbejde af høj kvalitet

 • Du tænker selvstændigt og tror stærkt på styrken i at arbejde sammen som et team

Det er en fordel, hvis du:

 • Har relevant erfaring med regnskab, forsyningskæde, rådgivning, undervisning eller som mentor fra tidligere job eller uddannelse

 • Har erfaring med D365, AX eller andre ERP-systemer

 • Har været involveret i IT-implementeringsprojekter, uanset rolle

 • Forstår sammenhængen mellem forretningsprocesser og IT


Programstart og placering

Dette graduate hold er planlagt til at starte 1. oktober 2024. Træningsforløbet vil primært foregå i Søborg.

Du kommer til at arbejde både fra SCALES-kontor i Søborg eller Århus og hos vores kunder, sammen med projektteamet, primært i Københavns eller Århus-området. På nogle projekter vil der være mulighed rejseaktivitet til udlandet.


Hvorfor SCALES

SCALES har det bedste og mest dynamiske miljø, hvor du kan tage næste skridt i din professionelle karriere. Uanset, om du er et talent med begrænset erfaring eller blandt de bedste inden for dit felt, giver SCALES dig muligheden for at blive et værdsat medlem af en succesrig og proaktiv virksomhed - og muligheden for at opbygge og udnytte dine kompetencer i et miljø, der fremmer hurtig udvikling. SCALES har haft en konstant stærk vækst siden virksomheden blev stiftet i 2011, og vi søger altid efter nye, dygtige kollegaer i Danmark.


Ansøg hvis:

 • Du ser dig selv som et match til vores graduate-program for funktionelle ERP-konsulenter og SCALES som din fremtidige arbejdsplads

 • Du vil arbejde i et yderst professionelt og uformelt miljø med gode kollegaer og kunderelationer

 • Du ønsker en fantastisk mulighed for at blive en dygtig funktionel ERP-konsulent, mens du har det sjovt

Upload din ansøgning til gradaute-stillingen hos SCALES A/S senest søndag den 11. august 2024.


Upload venligst: Et motiveret ansøgningsbrev, dit CV, seneste karakterer og en video, hvor du laver en kort præsentation af dig selv på dansk (ca. 2 minutter).

Vi gennemgår og interviewer kandidater løbende, også før ansøgningsfristen, så ansøg venligst hurtigst muligt.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte programleder Rune Ungermann på 5157 8308/rune.ungermann@scales-group.com.

Hvis du vil læse mere om SCALES, så besøg os på: www.scales-group.com

bottom of page