top of page
Aalborg
Udvikler Graduate
Graduate Programme

Bliv en del af JCD Karriere 2023

I JCD Karriere bliver du en del af et skræddersyet graduate-forløb, hvor du får viden, kompetencer og erfaring inden for it-verden. 


Vil du bruge dine kompetencer på noget, der gør en forskel for virksomheder hver dag?

Bliv en del af JCD Karriere og få erfaring i it-branchen.  


JCD Karriere er for dig, der er nyuddannet eller har få års erfaring.


Med JCD Karriere bliver du en del af et 6 måneders graduate-forløb, hvor du kommer rundt i JCDs afdelinger; Microsoft Dynamics, Web og Modern Workplace.Gennem undervisning og hands-on erfaring får du indblik i og erfaring med de nyeste produkter og teknologier - Business Central, Power Platform og Umbraco. Du er selv med til at påvirke forløbet og vælge den karrieresti, du vil forfølge - med afsæt i JCDs afdelinger. Du får indblik i en evigt forandrende it-verden, hvor du får mulighed for at tage certificeringer og udvikle dine kompetencer.


Der er 5 JCD Karriere stillinger at søge.

Du ansættes i en graduate-stilling i 6 måneder med mulighed for fastansættelse bagefter.


Du kan vælge, om du vil specialisere dig som udvikler eller konsulent.

Som udvikler opbygger du følgende færdigheder:


Udvikler

✔️ Kendskab og erfaring med Business Central (AL kode) og DevOps, Umbraco (C#) og JavaScript.

✔️ Erfaring i at programmere og kode på baggrund af sparring med konsulenter.✔️ Kompetencer til at dokumentere efter afdelingens procedurer.

✔️ Kendskab til JCDs metode og forretningsmodel.

✔️ Kompetencer til at afgrænse og estimere egne opgaver. 

✔️ Sparre med konsulenter og sælgere.


Sådan ser JCD Karriere forløbet ud

Udvikler

Fase 1 - 1,5 måned:Onboarding og uddannelse i JCDs produkter, der relaterer sig til udvikler-kompetencer inden for Business Central og JavaScript.

Fase 2 - 3 måneder:Du fortsætter i JCDs Web- eller Dynamics-afdeling. I fase 2 får du også en mentor, som du følger - her begynder du at få selvstændige kundeopgaver.

Fase 3 - 1,5 måned:I den sidste fase dedikerer du dig én afdeling.Under hele forløbet vil du sparre og vidensdele med dine kollegaer, så du får erfaring og kompetencer inden for det felt, du synes er spændende. 


Det tilbyder JCD

Det er en prioritet for os, at du kan balancere dit privat- og arbejdsliv, så du har de allerbedste rammer. Derfor vil du for eksempel have mulighed for at løbe private ærinder i arbejdstiden. Vi er nemlig af den overbevisning, at der skal være plads til det hele.Hos JCD bliver du en del af et specialist-team, hvor du sparrer og vidensdeler med dine kollegaer. Når du har brug for en pause, kan du altid besøge bordfodboldbordet sammen med dine kollegaer. Vigtigst af alt så arbejder vi i teams - også ved bordfodboldbordet.Derudover er der morgenmad- og frokostordning, flere sociale arrangementer og events både for JCDerne og deres familier ... og andre dejlige goder.


Det praktiske

Der er 5 JCD Karriere stillinger at søge. Du vil være tilknyttet JCDs hovedkontor i Aalborg.Du ansættes i en graduate-stilling i 6 måneder med forventning om fastansættelse bagefter.

bottom of page